Erik Goossens deelt zijn kennis

Posted by on apr 1, 2020 in Geen categorie | No Comments


Erik stelt zijn kennis over cultuur, communicatie, events, marketing, … ter beschikking aan u. Hij praat met u over uw ideeën, issues, voorstellen en/of problemen. U kan Erik alle dagen tussen 9.00 uur en 10.00 uur bellen via Skype om over ‘alles’ te praten. Confidentieel en vrijblijvend.Hoe geraakt iedereen samen en op een veilige manier op zijn nieuwe bestemming? We gaan elkaar nu en in de toekomst nodig hebben, en alles begint met praten.

Niet onze bezittingen maar wijzelf worden door elkaar geschud. We moeten elkaar helpen.
Erik gaat zijn steentje bijdrage door zichzelf vanaf nu elke dag ter beschikking te stellen. Je kan hem alle dagen Skypen tussen 9.00 uur en 10.00 uur. Om te praten over “wat na de STILLE AARDBEVING en ons tweede kot”. Ons WERKKOT.

Bericht je Skype adres naar erik@boxs.be of plaats een reactie hieronder en wie weet horen jullie elkaar één van de dagen live, met een veilig scherm tussen jullie in.
Confidentieel en vrijblijvend praten. Geen verkooppraatjes of marketingstunts maar praten over de essentie van wat we nu meemaken.
De “zaken” bespreken van bedrijfsleider tot bedrijfsleider.

Blijf in uw kot, maar… wat gebeurt er met ons ander kot, ons werkkot?

Samen kunnen we zoeken naar antwoorden.