Wednesday Night Jams

Posted by on sep 8, 2015 in Wednesday Night Jams | No Comments

Veel te weinig gelegenheden in de buurt waar je in stijl kan genieten van goeie live muziek. Dat dachten creatievelingen, muzikanten, grungblavers, maten, Dirk Cassiers en Erik Goossens. Dus waarom zorgen we daar niet zelf voor?

‘WEDNESDAY NIGHT JAMS’ was geboren. Een unieke mix van steengoeie muziek- live uiteraard- een fijne cocktail, topwijn, champagne, een frisse pint, een lekker hapje, in een uniek en artistiek kader, tenmidden van kunstwerken die geëxposeerd worden. Eindelijk een plek waar je nog eens kan dansen, maar je kan er ook gewoon gezellig babbelen met interessante mensen. Mensen uit verschillende hoeken samenbrengen en verwennen met live muziek van top- muzikanten die met passie spelen voor hen en dat bij een lekker glas en een fijn hapje. Dat is het doel van WEDNESDAY NIGHT JAMS.

Dirk en Erik zijn gastheer en jammen de avond muzikaal op gang, telkens wordt een nieuwe artiest geïntroduceerd die zal performer op de volgende WEDNESDAY NIGHT JAM. Elke keer teasen naar de volgende jamsessie…altijd nieuw, fris, anders.

De eerste editie, woensdag 28 januari, was alvast een schot in de roos: er werd gechilled, gejammed, gedanst, genoten. Een ideale gelegenheid om nieuwe contacten te leggen op een ontspannen en ongedwongen manier. En op een bijzondere locatie: BOXS in ‘ s Gravenwezel: een bruisend, creatief full service agency, waar met hart en ziel wordt gewerkt om uw bedrijf in de kijker te zetten, waar u uw producten kan voorstellen, waar filmopnames gebeuren, én waar voortaan 1 keer per maand de deuren worden opengezet voor u, voor WEDNESDAY NIGHT JAMS. Elke laatste woensdag van de maand: dé nieuwe hotspot boven Antwerpen.

Be there@BOXS! Volgende JAM: woensdag 30 september. Doors open @ 19h.