Boxs Expo

Posted by on sep 6, 2015 in Boxs Expo | No Comments

Boxs staat voor een totaalbeleving. Ook kunst kan je ontdekken in de hippe event, feest-en kantoorruimte in ‘s Gravenwezel. Sinds vorige zomer hebben al een drietal kunstenaars hun werk geëxposeerd bij Boxs. De meest uiteenlopende stijlen komen aan bod. Abstracte schilderkunst, eerder figuratief, fotografie , collage…het gamma is uiteenlopend, naar ieders smaak. Niks persoonlijker dan kunst.

BOXS kiest artiesten en werken puur op het gevoel en in synergie met de uitstraling van het pand. De kunstenaars zijn mensen van bij ons, die betaalbaar en eigenzinnige werk maken. Een vernissage geeft het startschot van een drie maanden durende expositie. Na drie maanden geeft BOXS de kans aan andere kunstenaars om zich te tonen aan het publiek.